Нашата адреса

Борка Талески 26/2-9, 1000 Скопје, Македонија
Телефон:+389(02) 2467-539
Мобилен:+389 (0)70 235 587
Факс:+389(02) 2467-539
E-mail: contact@blank.com.mk

Контактирај не!

Пораката е успешно пратена!
Ќе добиете одговор во најбрз можен рок.